Kleuter Forum


kleuters.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Ouders verbolgen over parkeerboetes aan school
  BURST - Consternatie aan de poort van de Sint-Franciscusschool in Burst. Verschillende ouders vonden vrijdagochtend een bekeuring van 50 of 100 euro in de brievenbus. ?We hadden dinsdagochtend gemerkt dat een politieman foto's nam van een tiental wagens die blijkbaar verkeerd geparkeerd stonden aan de school?, zegt Barbara De Vos, moeder van vijf kindjes die er allemaal school lopen. Dat dit op de tweede schooldag al moest gebeuren, kan ze moeilijk begrijpen.
 • Abonneer je nu
  Terwijl het ene kind haast vanzelf droog wordt, heeft zindelijkheidstraining bij het andere heel wat voeten in de aarde. Hoe ga je om met potjesstress? Kinderpsychologe An Coetsiers biedt hulp. ... - Potjesstress - Kinderen, Kind, Zindelijkheid
 • Korte berichten van het stadsbestuur
  HERENTALS - Het stadsbestuur legt een speelterrein aan in de Maalderijstraat. In overleg met de buurtbewoners koopt de stad een combinatietoestel voor kleuters aan en een klimbol en een schommel voor de grotere kinderen.
 • Wetterse leeuwen willen bekerreputatie bevestigen
  WETTEREN - Voor Standaard Wetteren begint zaterdagavond het ernstige werk. De Wetterse leeuwen ontvangen Tilleur, een vergane voetbalglorie uit het Luikse. Op papier moet Standaard vlot de klus kunnen klaren, maar precies in dat gegeven schuilt enig gevaar. Sportief manager Geert Pelsemacker evalueert de oefencampagne.
 • Octopus maakt schoolomgeving veiliger
  GOOIK - Om de 740 leerlingen die in Gooik les volgen op een veilige manier naar school te leiden, plaatst het gemeentebestuur aan alle vijf de scholen 'Octopus'-straatmeubilair.
 • Een dolfijne start van het nieuwe schooljaar 2012-2013
  LIEDEKERKE - Vandaag, maandag 3 september, nam de zomervakantie voor alle kleuters, leerlingen en studenten een einde. Zo ook voor de kleutertjes van de gemeentelijke kleuterschool Dol-Fijn. Er heerste een gezellige drukte op de speelplaats, die feestelijk versierd werd. De kinderen werden verwelkomd door de juffen en de ouders konden genieten van een lekkere kop koffie. Hier en daar werd een traantje weggepinkt, maar voor de meeste kleuters werd het een blij weerzien met vriendjes en vriendinnetjes, maar ook met de juffen. Om de dag met een vrolijke noot af te sluiten, kregen alle kleuters nog een ballon mee naar huis.
 • Kinderen schaven balbeheersing bij op open training
Kleuter Forum
Hb Kind Forum
Hb-kind-forum.nl • toon onderwerp - cito oets kleuters
http://www.hb-kind-forum.nl/viewtopic.php?f=29&t=2406

Ikkeben
Document moved
http://www.ikkeben.nl/forum

Jufsanne
Jufsanne
http://www.jufsanne.com/2009/10/nieuw-op-de-site-het-kleuter-forum

Kleuterforum
Baby / peuter / kleuter forum. baby / peuter / kleuter forum
http://www.kleuterforum.nl

Ouders
Ouders
http://www.ouders.nl/forum/lf01966.htm

Peuterkleuter
Forum - peuterkleuter. praat met andere mama’s over je peuter of kleuter: ontwikkeling, voeding, opvoeding, kinderopvang, gezondheid, onderwijs, eetproblemen, vrije tijd & vakantie.
http://peuterkleuter.jongegezinnen.nl/Forum.htm

Peuterplace
Document moved
http://www.peuterplace.nl/forum

Zwijsenouders
Zwijsenouders
http://www.zwijsenouders.nl/Forum/Kleuters.htm?dbid=80&typeofpage=445979

8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal