Kleuter Forum


kleuters.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Burgemeester huwt kleuters
  OUD-TURNHOUT - Een huwelijk op vijfjarige leeftijd, het zal je maar overkomen. Toch denken Lina Willems en Connor Wilmet daar anders over. Enthousiast hebben beide kleuters elkaar het ja-woord gegeven in het gemeentehuis van Oud-Turnhout.
 • Toch geen nieuwe kleuterschool op campus Vondel
  HALLE - Het Heilig Hart&College ziet dan toch af van het voornemen om in september met een eigen kleuterafdeling te starten op zijn campus Vondel.
 • Kleuters werken rond water
  LO-RENINGE - De kleuters van vrije basisschool Oogappel uit Lo werkten een week lang rond het thema water. Ze brachten een bezoek aan De Boot in Merkem en brandweerduiker Bart Boussemaere legde de kleintjes de basisbegrippen van het duiken uit. De projectweek werd georganiseerd naar aanleiding van het behalen van het derde MOS-logo. kvc
 • Nieuw schoollogo voor Gemeentelijke Basisschool Lille
  LILLE - Bij de start van het nieuwe schooljaar heeft de Gemeentelijke Basisschool het nieuwe schoollogo bij Het Trapleerke voorgesteld.
 • Kleuters houden eigen jaarmarkt
  SINT-LIEVENS-HOUTEM - De kleuters van gemeenschapsschool Hofkouter hebben samen met hun juffen hun eigen jaarmarkt georganiseerd: ze maakten kartonnen tractors, paarden en koeien en lieten echt stro aanrukken. Het schooltje dat midden in de Houtemse marktzone ligt nam op die manier op een aangename en veilige manier deel aan het erfgoedproject 'Markt van Mij'. hls
 • Wie zag inbraak parfumerie J&J?
  NEERPELT - Twee onbekenden pleegden maandag tussen 3.45 en 3.49 uur een inbraak bij parfumerie J&J in de Koning Albertlaan in Neerpelt. Ze forceerden met een koevoet de dubbele schuifdeur en namen een partij parfum mee. De precieze omvang van de buit is onbekend. Bij de inbraak loeide de sirene en trad de rookinstallatie in werking.Binnen de tien seconden stond de zaak vol rook. De twee daders vluchtten met een zilvergrijze Volvo break richting Nederland. Het gaat om het type V40, V50 of V70. Het voertuig had geen nummerplaat. Een getuige hoorde wel de naam ?Hassan? vallen tijdens het plegen van de feiten.De lokale politie roept op tot getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen bellen op 011-44.08.26 of naar 101 buiten de diensturen. Mailen naar hanore@skynet.be kan ook.
 • Juf Petra met pensioen
  Veenendaal Achterberg De Klomp Ederveen Elst (U) Overberg Renswoude Rhenen Amerongen Barneveld Bennekom Buren Culemborg Doorn Ede Leersum Lienden Lunteren Scherpenzeel Tiel Wageningen
Kleuter Forum
Hb Kind Forum
Hb-kind-forum.nl • toon onderwerp - cito oets kleuters
http://www.hb-kind-forum.nl/viewtopic.php?f=29&t=2406

Ikkeben
Document moved
http://www.ikkeben.nl/forum

Jufsanne
Jufsanne
http://www.jufsanne.com/2009/10/nieuw-op-de-site-het-kleuter-forum

Kleuterforum
Baby / peuter / kleuter forum. baby / peuter / kleuter forum
http://www.kleuterforum.nl

Ouders
Ouders
http://www.ouders.nl/forum/lf01966.htm

Peuterkleuter
Forum - peuterkleuter. praat met andere mama’s over je peuter of kleuter: ontwikkeling, voeding, opvoeding, kinderopvang, gezondheid, onderwijs, eetproblemen, vrije tijd & vakantie.
http://peuterkleuter.jongegezinnen.nl/Forum.htm

Peuterplace
Document moved
http://www.peuterplace.nl/forum

Zwijsenouders
Zwijsenouders
http://www.zwijsenouders.nl/Forum/Kleuters.htm?dbid=80&typeofpage=445979

8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal