Kleuter Forum


kleuters.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • VIDEO: Sinterklaas vol lof over leerlingen gemeentelijke b..
  ARENDONK - Omdat de kinderen van gemeentelijke basisschool Voorheide tijdens het afgelopen jaar zo braaf zijn geweest, kwam Sinterklaas speciaal vanuit Spanje naar Arendonk om snoep en pakjes uit te delen aan de kleuters en de leerlingen van de lagere school. Op YouTube vonden we een filmpje van de doortocht van de heilige man op 'de Vraai'.
 • Voorlezen en muziek maken voor peuters en kleuters
  Op basisschool de Schakel in Vinkeveen vinden ze lezen en muziek maken erg belangrijk en daarom bieden zij een nieuwe, interactieve workshop aan. De workshop sluit a
 • Feestende kleuters op De Kreek
  Feestende kleuters op De Kreek - Bergen op Zoom - Regio - bndestem
 • Boetseren in de snoezelruimte
  De leerlingen van basisschool voor buitengewoon onderwijs Het Laar in Dendermonde kunnen vanaf nu genieten van een snoezelruimte. In deze ruimte kunnen ze naar hartenlust knutselen en boetseren.
 • Astmacontrole bij peuters en kleuters
  Therapietrouw is de enige variabele die er echt toe doet om de ziektecontrole van astmapatiëntjes van 2-6 jaar te waarborgen. Dat blijkt uit Nederlands onderzoek bij 81 kinderen die inhalatiecorticosteroïden gebruikten.
 • Bullesteeg krijgt 'havenfietspad'
  BERENDRECHT - Aannemer ATF start dinsdag met de heraanleg van de Bullesteeg. Eerst worden de kasseien uitgebroken. Aansluitend start de aanleg van een gescheiden riolering. De werken duren ongeveer vier weken. Begin september is de straat weer bereikbaar voor plaatselijk verkeer.
 • Utrechts Centrum voor de Kunsten opent deur voor muzikale ..
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
Kleuter Forum
Hb Kind Forum
Hb-kind-forum.nl • toon onderwerp - cito oets kleuters
http://www.hb-kind-forum.nl/viewtopic.php?f=29&t=2406

Ikkeben
Document moved
http://www.ikkeben.nl/forum

Jufsanne
Jufsanne
http://www.jufsanne.com/2009/10/nieuw-op-de-site-het-kleuter-forum

Kleuterforum
Baby / peuter / kleuter forum. baby / peuter / kleuter forum
http://www.kleuterforum.nl

Ouders
Ouders
http://www.ouders.nl/forum/lf01966.htm

Peuterkleuter
Forum - peuterkleuter. praat met andere mama’s over je peuter of kleuter: ontwikkeling, voeding, opvoeding, kinderopvang, gezondheid, onderwijs, eetproblemen, vrije tijd & vakantie.
http://peuterkleuter.jongegezinnen.nl/Forum.htm

Peuterplace
Document moved
http://www.peuterplace.nl/forum

Zwijsenouders
Zwijsenouders
http://www.zwijsenouders.nl/Forum/Kleuters.htm?dbid=80&typeofpage=445979

8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal