Kleuter Forum


kleuters.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Chantal Noël stopt als schepen in Brussel
  (Belga) Chantal Noël, de Brusselse schepen van Gezin, Kleuters en Peuters, Crèches en Erediensten, zet na dit jaar een punt achter haar politieke carrière. "Ik neem geen derde ambtstermijn op want ik verhuis vanaf 2013 naar het Congolese Bukavu. Het is de plek waar ik geboren ben en ik droom ervan om terug te keren" laat de cdH-schepen weten na de Brusselse gemeenteraad.
 • Kids Gym in Drechterland
  DRECHTERLAND - Kleuters en peuters in Drechterland krijgen in februari open lessen aangeboden bij de vier gymverenigingen in Drechterland. De kids kun
 • Nieuw schoollogo voor Gemeentelijke Basisschool Lille
  LILLE - Bij de start van het nieuwe schooljaar heeft de Gemeentelijke Basisschool het nieuwe schoollogo bij Het Trapleerke voorgesteld.
 • Gezellige en druk bijgewoonde kerstmarkt
  OOSTROZEBEKE - Ondanks de gure weersomstandigheden is de vijftiende kerstmarkt van de Oostrozebeekse basisscholen weer tot een onvervalste topper uitgegroeid. Honderden mensen waren al van de vroege namiddag aanwezig om kinderen en kleinkinderen aan het werk te zien, te genieten van een hapje en een drankje en om gezellig even bij te praten.
 • Femke opent open dag
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Tien kleuters krijgen toch plaats na klacht
  ANTWERPEN - Tien Antwerpse gezinnen die klacht indienden tegen het verdeelsysteem om kindjes een school toe te wijzen, hebben nu toch een plaats gekregen in hun school van voorkeur. 'Dit toont aan dat er rekening wordt gehouden met de bezwaren van ouders', zegt schepen voor Onderwijs Robert Voorhamme (SP.A) die ook uithaalt naar 'directies die verkeerde informatie verspreiden'.
 • 'Brand' op kinderdagverblijft in Zevenbergschen Hoek
  'Brand' op kinderdagverblijft in Zevenbergschen Hoek - Moerdijk - Regio - bndestem
Kleuter Forum
Hb Kind Forum
Hb-kind-forum.nl • toon onderwerp - cito oets kleuters
http://www.hb-kind-forum.nl/viewtopic.php?f=29&t=2406

Ikkeben
Document moved
http://www.ikkeben.nl/forum

Jufsanne
Jufsanne
http://www.jufsanne.com/2009/10/nieuw-op-de-site-het-kleuter-forum

Kleuterforum
Baby / peuter / kleuter forum. baby / peuter / kleuter forum
http://www.kleuterforum.nl

Ouders
Ouders
http://www.ouders.nl/forum/lf01966.htm

Peuterkleuter
Forum - peuterkleuter. praat met andere mama’s over je peuter of kleuter: ontwikkeling, voeding, opvoeding, kinderopvang, gezondheid, onderwijs, eetproblemen, vrije tijd & vakantie.
http://peuterkleuter.jongegezinnen.nl/Forum.htm

Peuterplace
Document moved
http://www.peuterplace.nl/forum

Zwijsenouders
Zwijsenouders
http://www.zwijsenouders.nl/Forum/Kleuters.htm?dbid=80&typeofpage=445979

8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal